Kattilanpirtti / varaukset

Seuran maja, Kattilanpirtti, sijaitsee Kuivajoen rannalla ja on kaikkien halukkaiden käytössä. Maja on aina ns. peruslämmöllä, joten sen saa asumislämpöiseksi hyvin nopeasti. Alla on esitetty Majan varaustilanne. 

Kattilanpirtin osoite on : Kurrantie 331, 95100 Kuivaniemi, (GPS 65.6229, 25.2649)Majan käyttömaksu, joka sisältää myös saunan ja kodan käyttöoikeuden on:
  • seuran jäsenelle, 50 € / vrk
  • ei-jäsenelle, 80 € / vrk
  • päiväpalaveri majalla 30 € (sauna eri maksusta)
HUOM! Talvikaudella 1.11. - 30.4. tien auraamisesta vastaa majan vuokraaja omalla kustannuksellaan.

ENNEN VUOKRAUSTA ON TUTUSTUTTAVA VUOKRAUSEHTOIHIN. EHDOT ASTUVAT VOIMAAN KUN MAKSU ON MAKSETTU JA OLET VASTAANOTTANUT MÖKIN AVAIMEN.

Selaa kalenteria ja jos sieltä löytyy sinulle sopiva vapaa aika, niin ota yhteyttä kämppäisäntäämme: Seija Tikkanen puh. 0400 508 383, joka tekee sinulle lopullisen varauksen.

Lisäksi on mahdollisuus varata maja 2 vrk + kaksi päiväkorttia yht. 160 € (alkaa klo 16.00, päättyy klo 12.00 sisältää metsästysoikeuden yhdeksi päiväksi kahdelle henkilölle).

Huom! myös isommalle metsästysporukalle voidaan räätälöidä oma metsästys- / majoituspaketti sopimushintaan. Ota rohkeasti yhteyttä kämppäisäntään. Tarjousta voi tiedustella myös sähköpostilla: kattilanpirtti(a)gmail.com

Vuokrausehdot


Kattilanpirtti

Kattilanpirtin sauna

Kattilakosken laavu

Laavu sijaitsee seuran majan läheisyydessä ja on vapaasti käytettävissä